KDO JSEM

a co znamená 

Flow to Now

FLOW = PLYNOUT
TO = DO
NOW = PŘÍTOMNOST

Dohromady tedy vidím Flow to Now jako pojmenování pro to, kdy nás vědomý pohyb s důrazem na dech pomáhá vracet k přítomnému okamžiku. V dnešním moderním světě totiž naše mysl často řeší, co už bylo, spekuluje nad tím, co bude, nebo analyzuje statisíce vjemů, které nám jsou denně předkládány. A pak ani nevidíme, co máme přímo před nosem, tady a teď. 

PROČ VLASTNĚ JÓGA?

Protože má spoustu nástrojů, jak být tady a teď – a díky tomu se cítit dobře.

 

 

Stačí si přestat namlouvat, že musíš umět provaz nebo stojku, abys mohl nebo mohla rozbalit jógovou podložku. Jediné, co potřebuješ, je dech, trocha tvé pozornosti, a odhodlání to zkusit. 

 

 

Potom už záleží na tom, co od své praxe očekáváš a potřebuješ, protože může mít různé podoby. 

Ahoj. Jsem Bára a právě jsem vyrazila na svou třicátou cestu okolo Slunce. Věřím, že klíč ke spokojenosti se schovává v umění žít přítomností. Proto jsem založila koncept Flow to Now. 

kompenzace a kondiční cvičení pro sportovce

komplexní cvičení pro posílení celého těla a redukci tělesné hmotnosti

terapeutický směr, který ti pomůže lépe zvládat těžké životní chvíle

zdravé a bezpečné cvičení v těhotenství

citlivá cesta, jak předcházet bolestem zad při sedavém zaměstnání

místo, kde potkáš stejně naladěné lidi a získáš novou komunitu přátel


‘Pro sportovce má jóga formu kompenzace, pro lidi se sedavým zaměstnáním je to citlivá cesta jak předcházet bolestem zad, pro nastávající maminky bezpečné cvičení pro ně i miminka.’

A PROČ ZROVNA SE MNOU?

Protože učím to, co mám na sobě vyzkoušené. Na podložku se pravidelně vracím od roku 2018, kdy jsem úspěšně dokončila inženýrské studium mezinárodního obchodu v Praze. 


Od té doby postupně přibývá životních situací, ve kterých mi je jóga oporou. Pomohla mi jako doplněk k terapiím v jednom ne úplně veselém období, jako šetrná rehabilitace po zraněních, prevence bolestí kolene i prostě jako nástroj, jak se cítit skvěle.


Věřím, že díky tomu všemu jsem schopna v kombinaci s nikdy nekončícím vzděláváním nabídnout v rámci Flow to Now jógu na míru i tobě. 


MÉ JÓGOVÉ VZDĚLÁNÍ

RYT200 POWER AND HATHA YOGA TEACHER // Power Yoga Akademie, Praha

navazující seminář těhotenské jógy // PYA, Dana Beierová

FitNut Akademie // studijní program Fitness